محلول شیمیایی برای لوله بازکنی

استفاده از محلول شیمیایی لوله بازکن یک روش پر خطر لوله بازکنی محسوب می شود. این محلول ها برای رفع گرفتگی لوله های فاضلاب ساختمان ها اغلب توسط خانم های خانه دار به کار گرفته می شوند.

گرفتگی لوله فاضلاب می تواند در هر لحظه رخ دهد و شما را درگیر خود نماید. روش های خانگی برای باز کردن مسیر لوله اولین و ساده ترین راه حلی که ممکن است بسیاری از ان برای رفع گرفتگی لوله فاضلاب استفاده کنند.

فنر های دستی و تلمبه ی دستی روش هایی هستند که می توانند برای گرفتگی های جزئی کارامد باشند. فنر دستی به سبب اینکه وارد لوله فاضلاب می شود، با حرکت دورانی ان می توانید مسیر عبور فاضلاب را باز کنید.

گرفتگی لوله فاضلاب ظرفشویی، اشپزخانه و توالت ها در برهی مواقع به قدری شرایط را سخت تر می کنند که حاضر خواهیم شد دست به هر کاری بزنیم تا از شرر ان خلاص شویم. اگر روش های دستی جواب نداد، محلول شیمیایی لوله بازکن برای این کار مورد توجه قرار می گیرد.

محلول شیمیایی با مکانیزم حل کردن چربی، رسوبات و جامدات به رفع گرفتگی لوله فاضلاب کمک می کنند. محلول ها برای انجام اینکار باید درجه اسیدی بالایی داشته باشند و استفاده از ان در هیچ شرایطی توسط کارشناسان لوله بازکنی توصیه نمی شود.

محلول های لوله باز کن به چند نوع مختلف تقسیم می شوند. یک نوع برای از بین بردن گرفتگی ناشی از پسماند غذایی و چربی ها است. نوع دیگر برای از بین بردن اجتماع مو مخصوصا در فاضلاب حمام ها کاربرد دارد.

در واقع با برخورد این اسید ها با عوامل گرفتگی واکنش شیمیایی اتفاق می افتد. این واکنش شیمیایی به تجزیه عوامل گرفتگی درون فاضلاب ختم می شود و ریختن اب درون لوله می توان مسیر را ازاد سازی نمود.

اگر شبکه فاضلاب شما از جنس پلاستیک و پلی اتیلن باشد، در معرض اسید قرار بگیرد به شدت به انها اسیب وارد می شود. این اثر گذاری به دلیل غلظت بالای این اسید ها می باشد. استفاده مکرر از این محلول ها در بازه ی زمانی کوتاه می تواند دردسر ساز شود.

اثرات مخرب اسید های لوله بازکن بر روی انواع لوله فاضلاب بالا است. رفع گرفتگی لوله فاضلاب بدون هیچ گونه اسیبی مهمترین عاملی است که باید بدان توجه ویژه نمود.

اثرات مخرب محلول لوله بازکن برای سلامتی انسان

یکی از نکات قابل تامل این است که این محلول ها بیش از هر چیزی برای سلامتی انسان مضر خواهند بود. این اسیب به شکل های مختلفی می تواند برای شما رخ دهد.

قطعا هر واکنش شیمیایی با ازاد سازی انرژی و گاز همراه خواهد بود. هر چه محلول اسیدی تر اثرات مخربی ان نیز بیشتر خواهد شد و استفاده از انها در محیط های بسته توصیه نمی گردد. ورود گاز های سمی و فاضلابی به ریه ها می تواند به سلامت ریه شما اسیب وارد کند.

معمولا اجتماع چربی و مواد سخت گرفتگی لوله فاضلاب را شکل می دهند. تصور کنید که محلول هایی که این موارد سخت را از میان بر می دارند در چه غلظت و اثر مخربی تولید می شوند و می توانند به راحتی این موارد را تجزیه کنند.

این محلول ها نباید با پوست انسان تماس داشته باشند، پس در صورتی که تمایل دارید از انها استفاده کنید از دستکش مخصوص استفاده کنید. محلول را به صورت کامل به درون لوله فاضلاب هدایت کنید تا به محل گرفتگی برسد.

به هیچ وجه هنگام استفاده انها را مقابل صورتتان نگیرید و از بوییدن ان خودداری کنید. برای اینکار حتما از دستکش و ماسک استفاده کنید و با رعایت احتیاط کامل انها را درون لوله ها هدایت کنید.

پس از ریختن محلول لوله بازکن به درون لوله فاضلاب مواظب باشید بخار متصاعد شده از این محلول به مجاری تنفسی و چشم شما نفوذ نکند. در صورت تماس با چشم به سرعت چشمتان را به مدت 15 دقیقه با اب بشورید و بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

اثرات مخربی محلول شیمیایی بر لوله فاضلاب

مهمترین سوالی که در این میان مطرح می شود، این است که چگونه می توان انتظار داشت محلول اسیدی باعث تخریب عوامل گرفتگی شود اما هیچ اسیبی به لوله ها وارد نکند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که این محلول ها هر چقدر قدرت تخریبی برای عوامل گرفتگی دارند به همان اندازه نیز برای دیواره های لوله نیز مخرب خواهند بود.

میزان اثر مخربی محلول شیمیایی لوله بازکن با توجه به جنس لوله ها متفاوت است. اما غالب لوله های فاضلاب ساختمان ها از جنس پلاستیک بوده و استفاده از لوله های اهنی هزینه بر خواهد بود.

اکسید شدن و پوسیدگی نیز از اسیب های شایع لوله های اهنی محسوب می شوند که استفاده از محلول های اسیدی نیز این اسیب ها را تشدید می کند.

استفاده از محلول لوله بازکن نیز شرایط خاص خود را طلب می کند. در صورتی که مسیر عبور فاضلاب کاملا مسدود شده است و هیچ جریانی از انها عبور نمی کند به سراغ این محلول ها نروید. این محلول ها زمانی موثر واقع خواهند شد که به محل گرفتگی رسیده باشند و با عوامل گرفتگی واکنش شیمیایی انجام دهند.

در صورتی که گرفتگی در نقطه ای نامعلوم رخ داده است از این محلول استفاده نکنید. در دسترس ترین نقطه گرفتگی فاضلاب شترگلوگاه و زانویی ها می باشد. اگر محل وقوع گرفتگی غیر از این نقاط رخ داده باشد با اجتماع محلول در شترگلوگاه باعث ورود اسیب جدی به لوله ها خواهد شد.

در هنگام تهیه این محلول ها به غلظت انها توجه کنید و هر چه رقیق تر باشند، صدمات احتمالی انها نیز کاهش می یابد. اسید ها خاصیت خورندگی بالایی دارند و لوله های فاضلاب نیز در برابر خورده شدن مقاوم نیستند.

سخن پایانی در بحث محلول شیمیایی لوله بازکن

محلول های شیمیایی که جهت لوله بازکنی مورد استفاده قرار می گیرند، اسیب های جبران ناپذیری به لوله های فاضلاب وارد می کنند و همچنین برای سلامت انسان ها بسیار مضر هستند. این اسید ها به مرور زمان و به علت استفاده مکرر از انها لایه های درونی لوله را از بین می برند.

از انجا که لوله های فاضلاب درون دیوار و کف ساختمان ها به کار می روند، با بروز اسیب به این بخش حیاتی ساختمان ها جبران و تعویض انها بسیار سخت و هزینه بر خواهد بود.

متاسفانه اسیب هایی مانند نم و ترک دیوار و سقف ساختمان ها از شکستگی و پوسیدگی لوله فاضلاب نشات می گیرند و برای نقطه یابی دقیق انها نیز متحمل هزینه خواهید شد.

به خاطر داشته باشید که لوله های فاضلاب قابل ترمیم در نقاط اسیب دیده را ندارند و بروز کوچکترین اسیب شما را وارد به تعویض بخش و یا کلیه قسمت های ان خواهد کرد.

در واقع بهترین و مناسب ترین راه حلی که برای از بین بردن انواع گرفتگی ها وجود دارد، تقاضای خدمات از یک شرکت لوله بازکنی معتبر است. همچنین رفع گرفتگی ها توسط این مراکز باید بدون ایجاد کوچکترین اسیب به لوله فاضلاب و رفع صد در صدی ان صورت گیرد.

در شرکت لوله بازکنی اکسیر هم از ابزار الات پیشرفته و هم از روش های استانداردی برای رفع گرفتگی لوله فاضلاب استفاده می شود. توصیه ما این است که در صورت مشاهده اولین نشانه های گرفتگی رفع انها را بدون پذیرفتن خطرات احتمالی به دست کارشناسان این حوزه بسپارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *